Markoló Béka Nébih Napraforgó Szennyvíziszap kezelés és hasznosítás

Szennyvíziszapok kezelése és hasznosítása

biológiailag irányított komposztálással. A folyamat eredménye engedéllyel rendelkező, korlátozás nélkül forgalomba hozható, piacképes komposzt.

Biogáz és zöld energiák

A megfelelő tervezés és a biogáz kinyerését követően fennmaradó fermentációs maradék kezelésének megoldása kulcskérdés.

Engedélyeztetési eljárások

Vízjogi, hulladékkezelési, egyéb, nem csak környezetvédelmi engedélyek beszerzése, telepengedélyezés, környezetvédelmi hatásvizsgálatok, hulladékgazdálkodási tervek, hulladék jelentések elkészítése.

Humusztrágya és komposztértékesítés

A Biomass Super komposztok már szinte minden növénykultúrában bizonyítottak, pozitív eredményei nem vitathatóak! Próbálja ki Ön is, keressen minket bátran!

36/2006 FVM (V.18.) rendelet

A termésnövelő anyagok engedélyezéséről, tárolásáról, forgalmazásáról és felhasználásáról szóló rendelet alkalmazásával a szennyvíziszapból - mint alapanyag -, azt kiemelve a hulladékkörből a NÉBIH engedélyes komposzt-termék állítható elő a technológiánkkal, amely a mezőgazdaság részére igen hasznos, értékesíthető tápanyag utánpótló.


Érdekességek Érdekességek

Tanulmányok szennyvíziszapokban rejlő lehetőségekről, hasznosításáról, hatékony hulladékkezelésről irányított komposztálással. Aerob és anaerob komposztálási eljárások bemutatása.

Költségelemzés

Műtrágyák és a szennyvíziszap komposztok használata közötti gazdasági különbségek és költségek elemzése, műtrágya hatóanyagok árak változásának kimutatása.

Hasznos

Hasznos tudnivalók, irányok, ötletek, összefüggések és tények a szennyvíziszapok kezelés és hasznosítás hatékony, gazdaságos, jogkövető és környezettudatos megoldására.

Elérhetőségeink

Biopsol Kereskedelmi, Gyártó és Szolgáltató Kft.
Cím: 1023 Budapest, Bécsi út 3-5.
Email: info@biopsol.hu