Elérhetőségeink

Biopsol Kereskedelmi, Gyártó és Szolgáltató Kft.
Cím: 1023 Budapest, Bécsi út 3-5.
Email: info@biopsol.hu

A Biopsol Kft. bemutatása

Biopsol Kft. elkötelezett híve a környezeti terhelések csökkentésének, gazdaságos és hatékony biológiai megoldások kutatásában és hulladékmentes eljárások, szennyvíziszap hasznosítási eljárások, zöldenergia hasznosításában és mindezek szinergiáinak feltárását és rendszer szintű alkalmazását tűzte ki célul.

Számos olyan veszélyeshulladék-kezelő berendezés, eljárás, technológia, valamint az egyes technológiák alkalmazása során felhasználható eszköz létezik, amely a különböző környezeti károk, illetve hulladékok kezelése és hasznosítása során felmerülhet.

Folyamatosan kutatjuk és keressük a hasonló típusú hulladékok és környezeti károk során legoptimálisabban felhasználható technológiákat, kiemelten azokat, amelyek több fajta hulladék kezelésénél, környezeti károk elhárításánál is felhasználható.

Fokozott figyelemmel tevékenykedünk az energetikai növények hasznosítási lehetőségeinek felmérésében, hasznosításában is.

További törekvésünk egyéb, projekt szintű kapcsolódási lehetőségek kidolgozása, ahol saját, illetve felkérés és kapcsolati hálónk segítségével, továbbá együttműködő partnereinkkel fokozott az optimalizálási lehetőség. Kiemelt célunk olyan rendszerek kidolgozása, ahol a környezetvédelmi, hulladékkezelési és hasznosítási megoldások, energetikai növénytermesztés és mezőgazdasági hasznosítás és termékkereskedelmek összekapcsolhatóak. Illetve a víz-és csatornaépítés, rekonstrukciótervezés, valamint árvíz- és belvíz védelmi tervezés estén is rendelkezésre állunk.

Itt olvashat egy rólunk szóló cikket.